mandag 19. oktober 2009

Ferdig!

Ja, jeg har jo vært ferdig med gavealbumet en stund nå da, men ikke vist frem de siste sidene.
Var også hos Bente en tur i forrige uke, og da lagde jeg en ny side til Emmas album. Elsker sånne sommerbilder fra stranda, det får meg allerede nå til å glede meg til neste sommer og alle dagene vi forhåpentligvis kan tilbrine på stranda!

Vi hadde besøk av mamma og pappa, svigermor og svigersøster i helga, til felles bursdagsfeiring av Kenneth og svigermor. Hun ble kjemperørt og glad for albumet, og mamma la inn ønske om et hun også, så i dag har jeg begynt på et nytt album; julegave til mamma og pappa.





torsdag 8. oktober 2009

Mye vil ha mer..

En ny side til gavealbumet, og to nye sider til Emmas album.
I badekaret har hun besøk av Thomas, og hun viser seg fra sin sanne smokketyv-side.. Håper ikke han ble skremt og snart kommer på besøk igjen, er lenge siden sist nå...
Koser meg fortsatt med scrappinga, særlig når jeg kan scrappe sammen med venner!
Hverdagen er fortsatt travel, men ikke så ille at man ikke kan sette seg ned og nyte livet i blandt. Emma er blitt syk nå, og har vært hjemme hele uka, så det bor et håp i meg om at hun er frisk nok til barnehage i morra...






torsdag 1. oktober 2009

Det har blitt litt scrapping i det siste også, men min kjære hadde dratt avgårde til Danmark med kabelen til kameraet, så jeg har ikke fått lagt inn bilder før nå.
Mangler bare 3 sider på albumet til svigermor nå, så det skal nok bli ferdig i tide, tenkte lage en side i dag også.
Ellers en ny kompis-lo av Sondre og Kasper, bildet er tatt i fjor sommer da Kasper var med oss på overnattingstur til Ski.