mandag 30. november 2009

To nye sider til albumet er klare, og jeg er vel omtrent halvveis. Skal sette meg ned litt etterpå og scrappe, begynner å kjenne tidspresset nå..

Ny uke og stadig nye muligheter..
Endelig er det hvitt på bakken og minusgrader, var faktisk koselig å måke litt snø i dag.. Håper det holder seg slik frem til jul nå da..



mandag 23. november 2009

Det ble mye tid til scrapping på hytta, har bare ikke blitt så mye tid til å legge ut noe før..
Jeg scrapper stort sett bare bilder av ungene, så nå var det på tide å scrappe både mannen i huset og meg også. Her er han i hvertfall i sitt rette element..

I går var vi som sagt på besøksdag ute i felten, og både barn og voksne storkoste seg. Hele Sondre strålte da han fikk kjøre tanks med pappaen sin, og stor stas å få kjøre sekshjuling og til og med få styre gassen. Gutter er gutter ja..

Ny uke og nye muligheter igjen! Har fri i dag, så når jeg har levert ungene har jeg tenkt å legge meg litt igjen, før jeg har tenkt å scrappe litt mer til albumet.






lørdag 21. november 2009

Tre nye sider til albumet er ferdig , og godt er det siden jula nærmer seg stadig..

Ellers går det i ett her om dagen, Kenneth er på øvelse i to uker nå, men første uka er snart unnagjort. I morra skal vi på besøk ut i felten og ungene gleder seg stort til å besøke "jobben" til pappa.

Blitt litt lite scrapping i det siste, blitt nedprioritert rett og slett..





torsdag 12. november 2009

I helga var Bente og jeg på hytta vår i sverige.
Det var som forventet en vellykket tur, hadde en super helg sammen med scrapping, god mat, god drikke og ikke minst vårt gode humør sammen!
Godt med en sånn liten pause fra hverdagen med hjem, unger og mann ;)
Hadde med lille Aleksander på 3 mnd, men han hørte vi ikke stort til (ikke før på hjemveien i hvertfall...)

Her er noen flere sider til gavealbumet. Resultatene fra helgas scrapping kommer senere, har ikke fått lagt inn på pc enda!



tirsdag 3. november 2009

Nytt album..

Ja, da er jeg i gang med nytt album, denne gang julegave til mamma og pappa.
Har litt større problemer med å ha ork og tid til noe som helst for tida, etter alt som MÅ gjøres, er det ikke så mye futt igjen i denne dama.
Har i hvertfall kommet i gang da, og satser på at en helg på hytta, uten unger og med Bente, vil gjøre susen! Gleder meg i hvertfall kjempemye, og håper vi får til dette minimum en gang i året..
Bildene er litt dårlige da jeg måtte bruke blitz, rekker jo aldri å ta bildene mens det er lyst ute....nå kommer vintern..