mandag 8. mars 2010

Søskenkjærlighet og bananer..

Hadde besøk av Bente en kveld i forrige uke, og da fant vi frem scrappesakene. Tenkte jeg skulle prøve noe nytt, så da endte jeg opp med denne første loen, morsom måte å bruke bildene på.

Det andre bildet er fra da Sondre var baby, han er vel omtrent 7 mnd på bildet og jeg digger han! Det er så typisk Sondre som baby, alltid blid og en skikkelig sjarmør . (han er sjarmør og blid fortsatt altså, men kanskje ikke alltid...)

Ellers har det vært ei hektisk uke med mye besøk og farting etter at Kenneth reiste, så nå skal det bli litt godt å kjenne hverdagen igjen, både for ungene og meg!


onsdag 3. mars 2010

Kommer våren?

Det kan nesten virke som om det er våren som kommer nå, sola skinner og varmer godt gjennom ruta. Den fantastisk nesten-gjennomsiktige ruta som skriker etter en vindusvask. Har venta såpass lenge med vindusvasken at jeg kan vente litt til.

Ingen scrapping siden sist, har brukt tiden på familien, jobb og trening. Sendte Kenneth avgårde til o store utland i går, så nå blir det mange sene scrappekvelder fremover, regner med at albumene til ungene blir mye tjukkere i løpet av disse 3 mnd.
Her er noen små hverdagsglimt fra de siste ukene!